BASHKIA TEPELENË NË BASHKËPUNIM ME MINISTRINË E MIRQËNIES SOCIALE DHE RINISË DHE ME MBËSHTETJEN E PNUD ORGANIZUAN TAKIMIN “MBI NGRITJEN E MEKANIZMIT TË KOORDINIMIT DHE REFERIMIT TË RASTEVE TË DHUNËS NË FAMILJE NË BASHKINË TEPELENË KU TE PRANISHEM KANE KRYETARI BASHKISE, PREFEKTIT QARKUT GJIROKASTER, PËRFAQËSUES NGA GJYKATA E RRETHIT GJYQËSOR GJJIROKASTËR, DREJTUES TE LARTE TE KOMISARIATIT TE POLICISË SI DHE DREJTUES LOCAL . NË PËRFUNDIM TË KËTIJ TAKIMI U ARRIT NËNSHKRIMI I MARRËVESHJES PËR NGRITJEN E MEKANIZMIT TË KOORDINIMIT DHE REFERIMIT TË RASTEVE TË DHUNËS NË FAMILJE NË BASHKINË TEPELENË NGRITJEN E MEKANIZMIT TË KOORDINIMIT DHE REFERIMIT TË RASTEVE TË DHUNËS NË FAMILJE NË BASHKINË TEPELENË.

" style="color: #000000;">KLIKO KETU

Visitors

382540
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
5
223
6008
350882
8517
5600
382540

Your IP: 54.234.114.202
2019-01-20 00:21