Miratimi i dokumentacionit te strategjise per shendetin seksual dhe riprodhues ka qene tema e takimit organizuar ne Gjirokaster me perfaqesues se Ministrise se Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale ne bashkepunim me qendren Shqiptare per popullsine dhe zhvillimin.Pjese e ketij takimi kane qene edhe mjaft mjeke dhe infermiere te cilet jane njohur mbi procedurat e platformes se pergjithshmembi menaxhimin e riskut,bazen ligjore te emergjencave,parandalimin e dhunes seksuale e mjaft te pika te tjera. Doktor rakip gjoni,pergjegjes i informacionit prane ministrise se shendetesise dhe mbrojtjes sociale shprehet se fatkeqesisht ne gjirokaster nuk ekziston asnje shoqate e cila do te mundesoje parandalimin apo mbrojtjen nga fenomene te tille.

Takime te tilla do te organizohen ne mjaft qytete te tjera te vendit ndersa me pare perfaqesuesit e kesaj ministrie kane qene edhe ne sarande.

Visitors

347595
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
324
357
1668
320059
4213
5720
347595

Your IP: 54.196.98.96
2018-08-18 17:39