Mbetjet urbane dhe depozitimi I tyre prane rrjedhes se lumenjve eshte nje nga problemet me kryesore me te cilen perballet sot bashkia Dropull.Aktualisht behet me dije se bashkepunimi me bashkikene Gjirokaster konsiderohet ne nivele te mira por serish ajo qe ngrihet si probleme eshte mungesa e politikvae mjedisore.

Bashkia Dropull eshte me e reja ne Republike pas ndarjes se re administrative,fakt ky qe ndikon me perballjen e mjaft shqetesimeve te cilat presin zgjidhe per komunitet ku jetojn edhe pjesa me e madhe e minoritetit Grek ne shqiperi.
 
 
 
 
 
 
 
 

Visitors

346977
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
63
232
1050
320059
3595
5720
346977

Your IP: 54.198.27.243
2018-08-17 05:47