të reja, 12 prej të cilave janë principe të reja aktive. “Këto barna përmirësojnë dhe zgjerojnë trajtimin e pacientëve në shërbime si: onkologjike, gastro- hepatologjie, pneumologjie, reumatologjie, infektive, në terapinë kardiake, Parkinson etj.

Por risia e këtij viti është rimbursimi i materialeve mjekësore. Falë ligjit të ri të FSDKSH-së, tanimë ekzistojnë hapësirat ligjore për të rimbursuar edhe materiale mjekësore, për të cilat ka patur kërkesa të vazhdueshme në Fond nga popullata në nevojë”. FSDKSH do të bëjë të mundur këtë vit edhe rimbursimin e materialeve mjekësore të nevojshme për të mbajtur nën kontroll sëmundshmërinë, siç janë strishat, e për pasojë, për të patur një mjekim efikas e cilësor për pacientët; qeset njëpërdorimshme për shkarkimin kolostomik, disa pajisje për kardiologjinë invasive etj. Rimbursimi i materialeve mjekësore bëhet i mundur edhe falë uljes së çmimeve të barnave.

Visitors

347037
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
123
232
1110
320059
3655
5720
347037

Your IP: 54.198.27.243
2018-08-17 05:49