shkruajme  artikullin  dhe  e ruajeme  nuk me punon mua  se jam nga server por  e vendosim shkrimin lart  dhe e ruajme seive  

pastaj  shkojme   ketu

 

    

Diten e sotme u zhvillua mbledhja e pare per  konstituimin e keshillit   e Qarkut Gjirokater ku te pranishem kane qene kryetari I bashkis tepelen   zoti termet peci kryetarja e bashkis sarand floriana garo si dhe kryetraja zamira rami ne kete mbledhje u be perzgjedhja e kryetarit te ri nga anetaret e keshillit.Emrat e e propozuara ishin Sulo Muco Bega I cili e drejtonte kete post prej 4 vitesh e I cili nuk ka kryer asnje investim per arkun gjirokaster si dhe Armand Hila .i perzgjedhuri me vot te lire nga anetaret e keshillit ishte zoti armand hila I cili shprehu falenderimet per te gjithe ata qe besuan ndaj tij

  

Kandidatët fitues në universitet që nuk regjistrohen deri në datën 19 shtator do të hiqen nga lista dhe do të humbasin të drejtën për të vazhduar studimit.MAS ka bere publike   menyren se si do te procedohet dhe dokumentacionin perkates i cili duhet te dorezohet brenda ketyre  dy diteve.

    

Ministrit i Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave, Edmond Panariti, u shpreh se sektori I buqesis ka pasur rritjen me te larte per vitin 2015 ku rritjen me te larte e ka pasur eksporti I perimeve.Gjithashtu deri ne fund te vitit pritet qe  ekonomia te jete ne rritje nga sektori i buqesis .

 

  

Rruga” Vasil Laboviti “ nje prej rrugeve karakteristike   me kalldrem   e  cila lidh lagjet e poshtme te  qytetit me pjesen muzeale   koheve te fundit I eshte   nenshtruar nje  investimi   por ajo cka te terheq vemendje eshte se nje pjese e saj  eshte ende pa perfunduar  si   edhe munges te sinjalistikes rrugore.Mirpo  kjo perben nje problem teper seerioz  per kalimtaret te  cilet e pershkojne kete segment  rruge cdo  dite.  

 

 

Visitors

347596
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
325
357
1669
320059
4214
5720
347596

Your IP: 54.196.98.96
2018-08-18 17:40