Tepelene Krahas investimeve qe jane kryer ne Tepelene,bashkia e ketij qyteti ne bashkepunim me Qeverine Shqiptare dhe Fondin Rajonal te Zhvillimit kane nisur punen per ndertimin e aksit rrugor qe do te lidhe Tepelenen me Dragotin,duke shkurtuar ne kete menyre ndjeshem distancen mes dy qyteteve,por duke ofruar edhe nje infrastukture bashkohore per drejtuesit e automjeteve dhe qytetareve.Termet Peci kryetari i bashkise se tepelenes eshte shprehur se njeherazi ky aks do te sherbeje edhe per lidhjen ne kohe sa me te shkurter edhe te mjaft fshatrave te tepelenes dhe memaliajit me qendren e ketij qyteti. nga ana tjeter banoret jane shprehur se ky eshte nje investim i pritur prej kohesh prej tyre dhe me ne fund eshte vendosur ne zbatim. Aktualisht vlera per ndertimin e lotit te pare qe eshte rreth 4 kilometra eshte 56 milione leke dhe pritet te perfundoje brenda muajit nentor. Nje vemendje e vecante eshte duke u treguar edhe per rikonstruksionin e aksesve rruroge rurale edhe ne zonat me te thella qe kjo bashki ka ne juridiksion.
 
 
 
 
 

Visitors

382572
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
37
223
6040
350882
8549
5600
382572

Your IP: 54.234.114.202
2019-01-20 01:31