23660331 10215348618334599 529300214 o

Mundesite dhe krijimi i hapesirave per bashkepunim apo lehtesim te procedurave te bizneseve te huaja te cilat operojne apo kerkojne te shtrijne aktivitetine tyre ne vendin tone prej disa kohesh kane qene ne qender te vemdendjes se programit te hartuar nga dhoma e tregetise dhe industrise ne qarkun Gjirokaster.Maksi Hoxha kryetar i saj bene me dije se bashkepunimi i deritanishem ka rezultuar efikas.Pak dite me pare perfaqeuses te kesaj dhome kane qene te pranishem ne Stamboll ku u organizua edhe konferenca e rradhes mes dhomave tregetare te shume shteteve ku pjesemarresit kane shpalosur mundesite e tyre te bashkepunimit.Nje nga parteneret kryesore per dhomen e tregetise Gjirokaster mbeten dy shtet fqinj,Italia dhe Greqia.Pervec ketij fakti dhoma e tregetise dhe industrise ne Gjirokaster nje vemendje te vecante eshte duke treguar edhe ndaj luftes kunder informalitetit,fenomen ky qe jo vetem ka demtuar bizneset qe operojne konform rregullave te caktura me ligj por per fat te keq ka pesuar edhe shtim gjate koheve te fundit.

Visitors

347038
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
124
232
1111
320059
3656
5720
347038

Your IP: 54.198.27.243
2018-08-17 05:49