Fshati Dhoksat perzgjidhet nder 100 fshatrat ne Shqiperi ne programin e posacem kombetar “Programi i Integruar per Zhvillimin Rural- Programi i 100 fshatrave”, financuar nga Bashkimi Europian dhe donatore te tjere. Ne fazen e pare, Bashkia Gjirokaster paraqiti prane Agjensise se Zhvillimit Rajonal 4 (AZHR4) skedat e tri fshatrave, perkatesisht Dhoksat, Lazarat e Picar. Ne perfundim te procesit te shqyrtimeve dhe vleresimeve, AZHR4 perzgjodhi fshatin Dhoksat, i cili pas pergatitjes se pasaportes se plote nga Bashkia Gjirokaster hyn ne nje faze te re, persa i perket perfitimit te financimeve ne investime te integruara ne permiresimin e infrastruktures, zhvillimin ekonomik dhe zhvillimin e kapitalit njerezor. Bashkia Gjirokastër ka hapur procedurat për një tender me vlerë të konsiderueshme me objekt ‘Rehabilitimi i skemave ujitëse’. Fondi limit është rreth 75 milionë lekë të vjetra pa TVSH, ndërsa afati për pranimin e ofertave është 6 muaj nga momenti i nënshkrimit të kontratës. Ofertat nga operatorët privatë priten deri më datë 27 nëntor.

Visitors

366896
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
136
304
1703
339858
3519
5214
366896

Your IP: 54.91.203.233
2018-11-19 21:58