PERFUNDON MONITORIMI I MBLEDHJEVE TE KESHILLAVE BASHKIAKE

NE MONITORIM E KRYER NGA LEVIZ KESHILLTAR I CILI ESHTE KRYER NE BASHKITE GJIROKASTER,DROPULL DHE KELCYRE MONITORUESIT KANE EVIDENTUAR NJE SERE PROBLEMESH DUKE NISUR NGA MUNGESA E QYTETAREVE GJATE ZHVILLIMIT TE MBLEDHJEVE,MOS ANGAZHIMI I KESHILLTAREVE NE DEBATE,MUNGESA EE PERSONAVE PERGJEGJES TE CILET DUHET TE JAPIN PERGJIGJE PER PROBLEMET SPECIFIKE E SHUME TE TJERA.ENGJELLUSH SERJANI KORDINATOR I KETIJ PROJEKTI SHPREHET SE JANE MONITORUAR MBI 27 MBLEDHJE TE KESHILLAVE BASHKIAKE PRANE KTYRE TRE BASHKIVE DHE JANE EVIDENTUAR NJE SERE PROBLEMATIKASH.

NJE TJETER PROBLEM MADHOR I NGRITUR ISHTE EDHE AFTESIA E KETYRE ANETAREVE PER TE QENE VENDIMARES.

LEVIZ KESHILLTAR KA NISUR MONITORIMIN EMBLEDHJEVE TE KESHILLAVE BASHKIAKE DISA MUAJ ME PARE NE BASHKEPUNIM EDHE UNIVERSITETIN EQEREM CABEJ NE GJIROKASTER DHE SOT KA KRYER PASQYRIMIN PERFUNDIMTAR TE KETIJ MONITORIMI PARA NJE AUDIENECETE GJERE KME PJESEMARES NGA SHOQERIA CIVLE,MEDIAT LOKALE APO KOMBETARE.

Visitors

340267
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
183
112
934
313692
2605
7480
340267

Your IP: 54.92.163.188
2018-07-15 19:13