APLIKIMI PER MUNDESI PUNESIMI FEMRAT KANE KERKESAT ME TE SHUMTA PER PUNESIM

Ne nje bisede me Kristiana Kaci zyrtare e statistikave per ALPO Tv ajo shprehet se ka vende te lira pune ne Gjirokaster dhe Permet Ne raportet femer mashkull kerkesa per pune eshte 80 perqin te femrat.

"> KLIKO KETU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visitors

322394
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
75
515
1483
294948
5189
7703
322394

Your IP: 23.20.165.182
2018-04-22 00:55