REPUBLIKA E ÇAMERISE TUBIM NE VLORE

KRYEMINISTRI DHE MINISTRA TE KABINETIT QEVERITAR DHE PERFAQESUES TE PARLAMENTIT EUROPIAN MBAJTEN TUBIM PER ÇESHTJEN ÇAME. PER ALPO TV INTERVISTE EKSKLUZIVE E KRYEMINISTRIT TE ÇAMERISE ALI ALIU DHE PERFAQESUESIT DIPLOMATIK YOHAN BYRDE I CILI ESHTE I I NGARKUAR TE BISEDOJ ME DIPLOMACINE GREKE DHE BOTERORE PER ÇESHTJE POLITIKE DHE DIPLOMATIKE NE EMER TE REPUBLIKES SE ÇAMERISE DHE PRESIDENTIT FESTIM LATO. DERI ME TANI REPUBLIKEN E ÇAMERISE E KAN NJOHUR 16 SHTETE.INTERVISTEN E PLOTE E KRYEMINISTRIT TE ÇAMERISE ALI ALIU DHE PERFAQESUESIT DIPLOMATIKE YAHON YRBE DO TE JAPIM NE DITET VAZHDIM .

Visitors

322395
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
76
515
1484
294948
5190
7703
322395

Your IP: 23.20.165.182
2018-04-22 00:55