Dega e gjuhes italiane dhe ajo e matemaike-fizikes prane universitetit eqerem cabej, ashtu si edhe vitet e kaluara kane shenuar nje numer te ulet te studenteve

Dega e gjuhes italiane dhe ajo e matemaike-fizikes prane universitetit eqerem cabej, ashtu si edhe vitet e kaluara kane shenuar nje numer te ulet te studenteve te rregjistruar ne keto dege.Zevendes rektori Jani Dine eshte shprehur se aktualissht senati I ketij universiteti eshte duke kryer shqyrtimin e qendrueshmerise apo jo te ketyre dy programeve. Per kete vit akademik prane universitetit eqrem cabej jane rregjistruar 238 studente te rinje te cilet ndjekin nje prej 18 programeve qe ofron ky universitet ndersa jane transferuar prane tij edhe 45 studente te rinj. Dine ben me dije se nje vemendje e vecante eshte duke ju kushtuar edhe programit master Per kete vit akademik te gjithe studentet te cilet kane konkuaruar per te vazhduar studimet e larta jane shpallur automatikisjht fitues pasi asnje prej tyre nuk ka rrezikuar vijen e kuqe.
 
 
 
 
 

Visitors

370144
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
107
141
1353
343561
1721
5046
370144

Your IP: 3.80.218.53
2018-12-10 18:07