22396424 1356694031120302 2099178826 o

Kemi ardhe ne gjirokaster per te qene pjese e eventit kulturor argjiro fest,

Emisioni Oda e Miqve Mysafir Ansambli i këngëve e valleve
Lidhja e Prizrenit Dhe Shoqëria kulturore artistike Zëri i Luginës Bujanofc 
 

 

Emision special nga Vlora per tubimin qe u mbajt me daten 30 shtator per çeshtjen Çame te organizuar prej Qeverise se Republikes se Çamerise dhe Presidentit te saj Festim Lato.Ne te cilin tubim muaren pjese qeveritar te kabinetit te qeverise dhe perfaqesues te Parlamentit Europian te cilet folen para mases se mbledhur per qellimet dhe vizionin e qeverise per jetsimin e Republikes se Çamerise .Njohejen nga 16 shtete te Republikes se Çamerise deri me tani perkrahjen e BE ne kete drejtim ne forme legjitime dhe se BE e njef genocidin grek ndaj Çameve.kryeministri beri te ditur se se shpejti do te aplikohet per leternjoftime dhe pasaporta qe do te paisen qytetaret çam dhe do te jene legjitime e te njoftura edhe nga BE. ….Yohan Byrde perfaqesuesi per çeshtje politike dhe diplomatike I akredituar I qeverise se republikes se Çamerise per bisedime me greket dhe shtetet tjera te botes per njohjen e Çamerise nder te tjera tha se Kryeministri I Greqise na ka kerkuar nje muaj kohe pasi qe jemi takuar me t per te biseduar me parlamentin e tij ne menyre qe pas ni muaji te ulemi e te bisedojme prape per zgjidhjen e problemit ne menyre paqsore e diplomatike te cilen rruge e njofim ne.Dhe se zyrtarishte nga 9 shtatori brenda nje viti Qeveria e republikes se camerise do te vendoset ne kryeqytetin e saj Parga dhe ta formoj parlamentin zyrtar si hap I par I zyrtarizimit dhe jetsimit te Republikes se camerise.Ne kete tubim muaren pjese edhe Balli Kombetar I Kosoves me Kryetarin e saj Selmon I Berisha I cili na dha edhe nje Interviste per rrugetimin e zgjidhjes se probelemit te camerise deri me tani.Edhe nena e Presidentit te Çamerise Festim Lato foli per ALPO tv .Teran trojet shqiptare ishin prezente Kosova ilirida Malesia etj..

Visitors

382545
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
10
223
6013
350882
8522
5600
382545

Your IP: 54.234.114.202
2019-01-20 00:21