A BESOJNE QYTETARET TE GJYKATAT,TEMA E EMISIONIT MIREMENGJES

Tema e emisionit mirëmëngjes ishte “A besojnë qytetarët te gjykatat?”,reagimet prej tyre ishin të ndryshme por nuk lihen pa përmëndur dhe banorët të cilët ja shprehur për kameran e ALPO Televizion se ka humbur besimi te gjykata dhe aq më tepër te sistemi aktual i drejtësisë. Opinioni qytetar ka një mosbesim të madh ndaj sistemit të drejtësisë dhe percepton një nivel të lartë korrupsioni në radhët e tij. Ata gjithashtu pohuan se shpresë mbetet çelja e Bordit Kombëtar të Hetimit dhe i gjykatës Spak për tu rikuperuar ky sistem.Duhet të kthehet besimi i publikut tek gjykatat. Me gjithë kushtet e vështira duhet transparencë dhe shpejtësi në shqyrtimin e çështjeve gjyqësore.