CMIMET E TEKSTEVE SHKOLLORE TE KRIPURA DHE TE PAPERBALLUESHME

Edhe pak dite na ndajne nga fillimi i vitit te ri shkollor dhe prinderit bashke me femijet po pergatiten per te blere sendet qe ju duhen.Por nga ana tjeter jane edhe librat,cmimi i te cileve ne krahasim me vitet e kaluara jane rritur shume.Vitin e kaluar eshte njoftuar se librat duhet te mirembaheshin ,dhe te plotesoheshin vetem me laps ne menyre qe te fshiheshin dhe te riperdoreshin serish, por ne shkollen Koto Hoxhi ku u ndal edhe kamera e Alpo Televizion nuk ka libra te perdorur.Perkatesisht librat per nje klase te caktuar shkojne ne 90 mije leke te vjetra pa perfshire ketu sendet shkollore. Edhe si jane shprehur vet prinderit ,cmimet jane mjaft te hidhura ,dhe per nje prind i cili ka 2, 3 ose 4 femije dhe me rrogat qe ata kane,eshte shume e veshtire per blerjen e tyre.Por jane te detyruar per te gjetur nje zgjidhje per te kompletuar femijet per nisjen e nje viti te ri shkollor.