EMISIONI AVANTAZH/NGJELA:NE MUAJIN MARS 70% E POLITIKANEVE S DO JENE NE PARLAMENT

Rezultate imazhesh për spartak ngjela

Te ftuarit ne emisionin Avantazh ishin avokati Spartak Ngjela dhe Ira Kurti perfaqesuese e diaspores ku u diskutua  tema e bashkimit kombetar.Disa prej  konkluzioneve  ishin se vendosja ne funksionim i gjykatave speciale dhe ngritja e spakut do te sjelle largimin nga politika  dhe arrestimin e mbi 70 perqind te poltikaneve aktual.Nder te tjera Ngjela tha se nuk do te kete ndikime nga politaka aktuale ne mbare funksionimin e Spakut sepse do te jete ne mbikqyrje te bordit kombetar te hetimit