Flamur Golemi vë përparësen, ndjek shembullin e Veliajt dhe u shërben për të ngrënë të moshuarve

Kryetari i Bashkisë Gjirokastër Flamur Golemi është filmuar teksa u shërben për të ngrënë të moshuarve.Njësoj si kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj dhe zv/kryeministri Erion Braçe, i cili shërbeu ushqim për të gjithë ata që mbetën jashtë si pasojë e tërmetit të fuqishëm, edhe Golemi po bën të njëjtën gjë.Me përparëse jeshile, Golemi shihet teksa u shërben për të ngrënë të moshuarëve.