Me kompjutera në ambiente, vihen nën hetim tre persona në Tepelenë

Tre persona janë vënë nën hetim në gjendje të lirë pasi dyshohet se kanë ushtruar aktivitet të paligjshmë të lojërave të fatit.Bëhet fjalë për Elsid Gumeni, Bani Bizhga dhe Beqir Gjergji, të cilët janë kapur bashkë me tre kompjutera në një ambjent të marrë me qera ne TepeleneGjithashtu mësohet se tre kompjuterat janë sekuestruar. Ndërkohë Prokuroria pranë Gjykatës së Shkallës së Parë, Gjirokastër ka nisur hetimet.