Shtepia e pritjes,drejt rrenimit

Gjatë viteve të  sistemit komunist ishte një një shtëpitë më të bukura në Gjirokastër, por tani ajo është e braktisur.

Shtëpia e pritjes në të cilën ka fjetur Enver Hoxha dhe ku bëheshin takimet e diplomatëve gjatë kohës së komunizmit tani është shkatërruar.

Askush nuk merr masa për ta rikonstruktuar godinën dy katëshe në lagjen “11 janari”  e cila asokohe gumëzhinte ndërsa sot është  kthyer në gërmadhë.

Shtëpia e pritjes në ngjarjet e 1997 u vodh dhe u dëmtua dhe nga ajo kohë askush nuk vë dorë në të.