CERDHJA CICERIMAT PEZULLOHET,KARAGJOZI:TRATATIVA ME DONATORET PER LEVIZJE NE GODINE ME KOMODE

Çerdhja Cicërimat është e vetmja në qytetin e Gjirokastrës dhe disponon një kapacitet prej 80 vetash.Kushtet në të cilat ndodhet janë skandaloze dhe alarmante për…

Lexo me shume